Τοποθεσία

Aphrodite Beach Front

είναι μια νέα κατασκευή με μοντέρνες κατοικίες, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Πλήρως διαμορφωμένοι όμορφοι κήποι και μια κοινόχρηστη πισίνα με ψηφιδωτά η οποία υπερχειλίζει από τη μια πλευρά σε ένα ρεύμα το οποίο διασχίζει όλους τους εξωτερικούς χώρους.

Πρόσβαση Επισκεπτών

Οι επισκέπτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος και έχουν επίσης πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους, στους κήπους και στην πισίνα στο κέντρο του κοινόχρηστου χώρου καθώς και στην διπλανή παραλία.

Η Περιοχή

Τοποθετημένο σε μια πλεονεκτική θέση ανάμεσα σε δύο τουριστικές περιοχές, το Μάλεμε το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση μόνο 500μ. προς τα δυτικά και τον Πλατανιά, τον πιο γνωστό τουριστικό οικισμό του Νομού Χανίων, μόλις 2χλμ. στα ανατολικά, και μόλις 15 – 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη των Χανίων, το διαμέρισμα δίνει στους επισκέπτες μας πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν τις διακοπές τους εξερευνώντας την Κρήτη και να επισκεφθούν μερικές από τις πιο ζωντανές και ωραιότερες τοποθεσίες που έχει να προσφέρει το νησί. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον σχεδιασμό των κήπων και των κοινόχρηστων χώρων καθώς και της κοινόχρηστης πισίνας, η οποία υπερχειλίζει σε ένα ρεύμα το οποίο φέρνει μια ανάσα δροσιάς σε ολόκληρο το έργο, ώστε να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό τοπίο το οποίο σίγουρα αφήνει εντυπώσεις διαρκείας και θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Το ίδιο το διαμέρισμα χωρίζεται σε δύο επίπεδα, συνδεδεμένα μέσω εσωτερικής σκάλας. Υπάρχουν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο καθιστικά, μία πλήρως εξοπλισμένη κύρια κουζίνα και τραπεζαρία, καθώς και μια δευτερεύουσα κουζίνα. Το κτίριο είναι μια νέα κατασκευή, εμπνευσμένη από την πραγματική ουσία της Μεσογείου, και είναι πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον.

Η Γειτονιά

Το διαμέρισμα βρίσκεται πολύ κοντά σε μια παραλία με μικρό βότσαλο και στην γραφική μικρή πόλη του Μάλεμε με τις παραδοσιακές ταβέρνες της. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, προς την πόλη των Χανίων, θα βρείτε την πολύ πιο πολυσύχναστη πόλη του Πλατανιά, η οποία είναι γεμάτη από εστιατόρια, beach bars, νυχτερινά κέντρα και αρκετές αμμώδεις παραλίες. Η παλιά πόλη των Χανίων αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη και, δεδομένου ότι είναι μόνο 15 – 20 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο, είναι εύκολο να την επισκευθείτε. Η στρατηγική θέση του διαμερίσματος επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση για να δείτε μερικά θεαματικά τοπία, όπως το Ελαφονήσι, τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου ή το παγκοσμίως γνωστό φαράγγι της Σαμαριάς. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε προτάσεις και οδηγικές οδηγίες σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Κρήτης.

Μετακινήσεις

Η περιοχή είναι προσβάσιμη με δημόσιο λεωφορείο από την πόλη των Χανίων. Υπάρχει στάση λεωφορείου (Πύργος Ψηλονέρου) σε απόσταση περίπου 3 – 4 λεπτών με τα πόδια από το διαμέρισμα. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε οδηγίες πρόσβασης από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων ή το λιμάνι της Σούδας.